Karaoke och jenka

Bildkälla
-
Det var länge sen jag hade så kul som jag hade igår. Tackar Amanda och Rebecca för det :) Hade dock ont i kroppen när jag vaknade idag. Kan ha varit för att dansen igår haha! Det hela började med en klassfest. När sju av tio personer hade lämnat festen för bl a fotbollsmatchen tog vi fram kortleken. Vi hann även sjunga lite 'fejk-karaoke'. Avslutningsvis vill jag be om ursäkt om ni fick lite sämre hörsel efter igår, A & R.

Bland det värsta som kan hända en NV-elev

Min miniräknare är lite smått skadad efter att den försökte rymma från Becca två gånger idag. Det inringade området är skadat som ni ser (markerat med rött på bilden). Det ska inte vara vitt där utan lite grått. Inser ni vilket problem jag har? Tänk er Jönsson utan ligan, det funkar inte. Det är som en NV-elev utan en fungerande miniräknare. Fruktansväääääärt

Yrkesmässa 11.05.11

(Beccas bilder)
-
Jag och Becca klättrade på ett militärfordon på yrkesmässan onsdagen förra veckan. Becca är bra hon, hon tycker om att leka på lekplatser precis som jag, fastän vi fyller vuxna i år. Dessutom vågar hon som sagt klättra på militärfordon :) Hon har faktiskt namnsdag idag, jag glömde tyvärr det. Får skylla på matematik C hehe. Grattis på namnsdagen!

Kassler vs. skinka

Det här inlägget är tillägnat till mina två klasskamrater, Becca och Amanda. De hade en hetsig diskussion om skolans kassler var kassler eller om det var skinka. Själv hade jag ingen aning, MEN jag har hittat en NV-klass som har bloggat om detta. Tänkte att ni, B och A, ville läsa lite om det haha :) Länkililänk. Har dock ingen aning om det är sant eller inte hihi.

Grönt är skönt

En liten förändring på bloggdesignen inför sommaren, helt spontant.
~
Vårterminens värsta vecka är äntligen över wooho! Fem prov, en redovisning och två konserter på en vecka, puh :) Kopplar av med lite musik, lagom mysigt en lördagskväll.

A picture of mine #8

original bild

RSS 2.0