Me and my friend

Det här är jag och min vän Rebecca. Hon är jättesnäll. Hahaha!
Idag var vi ute och promenerade i flera timmar hehehehhehehh jätteduktiga.
Om ni undrar varför vi inte har några fingrar på bilden är det för att jag har ritat. + att vi hade vantar på oss. Hihiiih.

with or without you

Jag är alldeles förstörd. #foreverukiss ♥

Supermadda

Fick klagomål från en viss person (*host host* LARSSON) på att jag bloggar alldeles för sällan. Låt oss säga att jag skonar er ok?
Nej, men sanningen är att jag inte har något att blogga om, inget att skriva om. Jag gör ju ingenting på dagarna. Jag vaknar, äter, hittar på något meningslöst, äter, letar efter mer mat, letar efter sötsaker, dricker, sitter vid datorn, stirrar på skärmen och en hel del andra onödiga saker. Och jag sover också. Jättemycket. Bara för att det är lov.
Jag skulle ha haft mycket mer att skriva om, om jag var en superhjälte eller något åt det hållet. Men det är jag tyvärr inte! Därför får ni stå ut med mina paintbilder och annat onödigt som faller mig i smaken :)
*
Mina signaturer är inte de allra bästa, I know. Men vi kan låtsas att de är jättefina.

A picture of mine #4


"Such a good day"

Idag är det en bra dag. Det är faktiskt en jättebra dag, eller hur Larsson? Känner mig alldeles sprattlig hiiihi

Glad alla hjärtans dag!

Happy Valentine's day!

A picture of mine #3


A picture of mine #2


Hej hopp

Istället för att läsa kemi och spanska sitter jag och skriver en dansbeskrivning till "Like a virgin". Skriver en freaking dansbeskrivning som ska vara lätt att förstå, så lätt att en helt random person ska kunna läsa det och förstå det. Kan säga att det inte är så lätt som det kanske låter.

A picture of mine #1


A picture of mine - ny kategori

A picture of mine-kategorin kommer att innehålla inlägg som är en blandning av två av mina andra kategorier, Fint och Mina bilder. Inläggen kommer alltså att bestå av mina bilder som jag tycker har det där lilla 'extra' heheheh.

Gott nytt år!

HAPPY LUNAR NEW YEAR! YA YA YA YAAAAAAAAA.

Ett speciellt inlägg

Larsson ser egentligen inte ut så där.
*
Det här inlägget dedikeras till min sjuka (visserligen sjuk i huvudet, men också sjuk som i trött, hostar, snorig näsa etc.) vän Larsson (vars blogg jag inte har länken till, send it to me please). KRYA PÅ DIG MIN KAMRAT!

RSS 2.0